Actualitat Supermercats

5 consells per fer una bona paella i triomfar amb els convidats

20.04.2021

Aprèn a cuinar la paella 

La paella és un dels plats estrella de la gastronomia mundial i també el més sol·licitat. N’hi ha per a tots els gustos, des dels arrossos amb carn, verdures o peix i marisc, passant per les textures més caldoses, meloses o seques.

Si vols aprendre com cuinar-la i triomfar amb els teus convidats, et donem 5 consells bàsics per fer una paella com cal:

1. El caldo

Un bon caldo és bàsic perquè ens quedi una paella memorable. Com més casolà sigui el caldo, molt millor. L’arròs tindrà més gust i més sabor. A més, pensa que has de preparar el doble de caldo que d’arròs.

Important: si fas una paella de marisc, caldo de peix; i si fas paella de carn, un bon caldo de verdures.

2. El sofregit

Et caldrà un bon sofregit per a aconseguir un arròs saborós amb diverses textures. En una paella no hi poden faltar mai els ingredients bàsics: un bon rajolí d’oli d’oliva verge, tomàquet, pimentó dolç, un toc de safrà, carn, peix i verdures (segons el tipus de paella que vulguis fer).

Un petit truc: un cop estigui el sofregit a punt, afegeix l’arròs i deixa’l’ daurar un parell de minuts.

3. L’arròs

Què faríem sense l’ingredient principal? Res, oi? Ara bé, cal triar l’arròs adequat per fer una bona paella. En aquest cas, escollirem un arròs bomba o de gra gruixut, ja que s’absorbeix molt bé en el caldo i queda bastant gustós al paladar.

Un cop l’arròs estigui daurat, posa el caldo prèviament preparat i deixa’l coure a foc mig durant uns 20 minuts.

La nostra recomanació: l’arròs La Fallera, especial per a paella, que trobaràs a la nostra botiga Online.

4. El reposat

Un punt clau que gairebé sempre ens passa per alt. Deixa reposar l’arròs entre 3 i 5 minuts. I voilà! ja tindràs la paella a punt per servir i llepar-te els dits.

5. La paella

És l’estri de cuina més important alhora de fer un bon arròs, sense ell no faríem absolutament res. Segons el número de comensals, necessitaràs una paella més gran o més petita. I si ho fas a l’aire lliure, també et caldrà un paeller de gas butà i un suport per a posar la paella.

Existeixen multitud de paelles diferents, però en destaquem 3: esmaltades, d’acer inoxidable i antiadherents.

La nostra selecció: a la secció de paelles i cassoles als supermercats hi trobaràs una gran varietat de models i mides.

I finalment, tenim uns ingredients essencials que no poden faltar mai a la cuina: paciència, no tenir gens de pressa i posar-hi molt d'amor. Seguint aquests consells, aconseguiràs un resultat excel·lent i els teus convidats quedaran ben sorpresos.

Bon profit!

5 consells per fer una bona paella i triomfar amb els convidats

Comparteix a les xarxes: