Actualitat Supermercats

Els millors preus en alcohol a La Jonquera

26.08.2021

Una mica d'història 

Des dels anys 50, que La Jonquera ha aprofitat la seva ubicació geogràfica privilegiada per convertir-se en un dels pols turístics i econòmics més importants de la Costa Brava. El principal motiu és el baix cost dels preus de l’alcohol a La Jonquera, en comparació amb França, pels diversos impostos que graven a aquest tipus de producte a cada país.

La gran oferta de licors i el gran assortiment de tot tipus de productes, tant d’alimentació com de perfumeria i moda, fa que La Jonquera sigui una destinació perfecta per als francesos que habitualment hi venen a comprar durant tot l’any, així com els que venen de passada a l’estiu o en períodes de vacances.

Els nostres centres 

Als supermercats Tramuntana els clients hi poden trobar les millors marques de begudes alcohòliques, franceses, espanyoles i internacionals a un preu altament competitiu, amb un marge de diferència de fins al 30% respecte el seu preu a França. 

Un altre factor important i decisiu de compra és que el client pot adquirir promocions i lots especials d’alcohol en oferta, productes que no trobarà a altres indrets de la zona. Un fet que converteix la Jonquera i Le Perthus en unes destinacions immillorables per als seus visitants, on a més poden gaudir d’un ampli ventall de serveis de restauració i oci.

Sens dubte, al llarg dels anys la zona fronterera de La Jonquera i Le Perthus s’ha convertit en un reclam turístic capdavanter, on la nostra empresa ha estat un referent comercial, apostant pels nous hàbits de consum i adaptant-nos a les noves tendències d’interès actual.

Si vols visitar-nos, localitza el supermercat Tramuntana més pròxim a La Jonquera a través del Mapa.

Top vendes


PASTÍS PRADO 1L

ALCOOL POUR 
FRUITS 1L 95


CLAN CAMPBELL 1L

RICARD 1L


SIR EDWARDS'S 2L

BALLANTINE'S 1L


Els millors preus en alcohol a La Jonquera

Comparteix a les xarxes: